Archive for the ‘Ndryshimet klimatike’ Category

Parashikimi meteorologjik (20-21 nëntor 2018)

Posted by: ekolevizja on November 20, 2018

Kuptimi dhe veprimi në kompleksitetin e ndryshimeve klimatike

Posted by: ekolevizja on September 19, 2018

Ndryshimet klimatike ndikojnë në të gjithë botën

Posted by: ekolevizja on July 25, 2018